Ardo

Ardo is dé Europese producent van groenten, kruiden en ingrediënten. Wij leveren hun producten aan zowel onze foodservice- als industriële klanten. Vriesvers is verser dan vers! Met eigen teeltgebieden en productiebedrijven binnen de Ardo groep is er controle over de producten vanaf teelt, via oogst, naar productie en verpakking.

Crop’s

Crop’s heeft zich ontwikkeld tot dé specialist in diepvriesfruit. Net als diepvriesgroenten, is diepvriesfruit heel vers. Diepvriesfruit is geschikt voor diverse toepassingen. Voor bereiding van ijs of gebak, presentatie in een buffet of het maken van smoothies bijvoorbeeld. 

Martinucci

Martinucci biedt een kwalitatief hoogstaand assortiment aan patisserie en ijsdesserts aan. Het assortiment bestaat uit soufflés met diverse vullingen, Italiaanse cheesecakes, tiramisu, tartufo’s in diverse smaken en Italiaanse taarten.

Menorquina

Met familiebedrijf Menorquina heeft PH Frost al ruim 20 jaar een nauwe samenwerking voor de verkoop van kant-en-klare ijsdesserts op de Nederlandse foodservice markt. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een partner voor koks bij het serveren van een uniek en innovatief dessert.

Poppies

Poppies heeft zich gespecialiseerd in het vervaardigen van bevroren patisserie. Al ruim 20 jaar werkt PH Frost nauw samen met Poppies op de Nederlandse markt. 

Zini

Zini maakt authentieke Italiaanse pasta’s van durum tarwe en verse vrije uitloopeieren. De kwalitatieve vullingen zijn op basis van natuurlijke ingrediënten. In de fabriek in Milaan worden de versgemaakte pasta’s en sauzen na het koken snel ingevroren zodat de smaak behouden blijft. 

Icefactory

Het familiebedrijf Icefactory is opgericht in 2008 en actief in de (zoals men het zelf noemt) ‘Ice Business’. Samen met Icefactory voorziet PH Frost Nederlandse klanten het gehele jaar door van de gewenste hoeveelheid ijsblokjes of crushed ice van een uitstekende kwaliteit.