Wereldwijde speler en familiebedrijf

Ardo is dé Europese producent van groenten, kruiden en ingrediënten. Wij leveren hun producten aan zowel onze foodservice- als industriële klanten. Ondanks dat de Ardo groep een enorme wereldwijde speler is met 3800 medewerkers, heeft het de eigen familiaire bedrijfscultuur weten te behouden.  

Vriesverse producten

Vriesvers is verser dan vers! Met eigen teeltgebieden en productiebedrijven binnen de Ardo groep is er controle over de producten vanaf teelt, via oogst, naar productie en verpakking. Hiermee loopt Ardo voorop op het gebied van het verwerken van vers geoogste groenten, kruiden en ingrediënten naar een ingevroren product dat klaar is voor gebruik. Het gaat hierbij niet alleen om reguliere diepvriesgroenten, kruiden en ingrediënten. Ardo’s uitgebreide assortiment omvat ook mengelingen, gegrilde groenten, biologische groenten, kruiden, ingrediënten en purees. Ook voorgegaarde producten, ready tot (h)eat, behoren tot het assortiment.

Duurzame ambities

Duurzaamheid is voor Ardo heel belangrijk. Om duurzame ambities vast te stellen en bereiken, heeft men het MIMOSA-programma bedacht. Minium Impact, Maximum Output, Sustainable Agriculture. Duurzame landbouw met minimale impact en maximale opbrengst. Ardo investeert voortdurend in geavanceerde technieken om zo min mogelijk energie en water te gebruiken. 

Ontwikkelingen

Ardo houdt ons het hele jaar door op de hoogte van ontwikkelingen op het land en in de markt. Samen bespeken we de nieuwe trends en innovaties zodat wij vervolgens onze klanten voorzien van een actueel en passend advies. 

Recent heeft Ardo de titel ‘Onderneming van het jaar 2018’ in de wacht gesleept in Vlaanderen. Het bedrijf werd geroemd om het strategisch, innovatief, internationaal expansief, duurzaam en familiaal ondernemerschap.