Catering en traditionele patisserie

In 1950 start Rocco Martinucci, als vervolg op het werk van vader Giovanni, een bedrijf gespecialiseerd in catering en patisserie in Specchia (Puglia in het zuiden van Italië). In de loop der jaren wordt het bedrijf onder zijn leiding uitgebreid en verder geprofessionaliseerd. Op dit moment staat de volgende generatie aan het roer. Kwaliteit, traditie, innovatie en respect voor het milieu staan centraal bij de ontwikkeling van de producten.

Ambachtelijk bereid en een gevarieerd assortiment

“Leren van het verleden om te kunnen bouwen aan de toekomst” is de bedrijfsfilosofie van Martinucci. In al die jaren heeft men middels ambachtelijke bereidingswijzen, traditionele smaken en ingrediënten een kwalitatief hoogstaand assortiment aan patisserie en ijsdesserts op de markt gebracht. Met passie voor het ambacht en de drang om steeds te vernieuwen zetten zij een gevarieerd aanbod aan patisserie en ijsdesserts in de markt.

Martinucci op de Nederlandse markt

Sinds 2016 is een groot deel van het assortiment ook in Nederland verkrijgbaar. Het assortiment bestaat uit soufflés met diverse vullingen, Italiaanse cheesecakes, tiramisu, tartufo’s in diverse smaken en Italiaanse taarten. Vanaf 2019 komt hier een aanvulling op met de toevoeging van diverse mousses, nieuwe taarten en sacher gebakjes. Alles van perfecte kwaliteit, eenvoudig te serveren, een lust voor het oog en uiteraard erg smaakvol.