Kant-en-klare ijsdesserts

Met familiebedrijf Menorquina heeft PH Frost al ruim 20 jaar een nauwe samenwerking voor de verkoop van kant-en-klare ijsdesserts op de Nederlandse foodservice markt. Menorquina is in 1940 opgericht op Menorca door meesterpatissier Fernando Sintes. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een partner voor koks bij het serveren van een uniek en innovatief dessert. Door gebruik te maken van grondstoffen van hoge kwaliteit en met respect voor het milieu, worden mooie en lekkere desserts gecreëerd. In 2017 is Menorquina samengegaan met de Farggi groep, waardoor er nog meer innovatieve producten worden ontwikkeld. 

Desserts met een persoonlijke touch 

De Menorquina desserts zijn in principe klaar voor direct gebruik, maar het is mogelijk om er een persoonlijke touch aan te geven. Hiermee kan de klant keer op keer worden verrast. Een aangename verrassing als afsluiting van de maaltijd. 

Originele kinderijsjes

Menorquina is koploper in het aanbod van originele kinderijsjes. Zij bieden diverse gekleurde poppetjes gevuld met glutenvrij ijs, tevens leuk om te verzamelen. Wij maken graag een speciale kindermenukaart voor je of stellen een display beschikbaar ter ondersteuning van de verkoop.  

Gepersonaliseerde dessertkaart

Bij opname van minimaal 6 Menorquina desserts maken wij graag een dessertkaart met je eigen logo. De mogelijkheden hiervoor zijn legio, dus vraag ons gerust naar de verschillende opties.